Coronaläget

Smittspridningen i samhället ökar igen och vigör allt för att följa myndigheternas rekommendationer.

 

Vad detta innebär för dig som hyresgäst är att man inte i nuläget kan räkna med att få samma service från oss när det kommer till ickeakuta åtgärder i era lägenheter. När någon service eller reparation utförs i era bostäder så har vi infört kravet att ni som hyresgäst tillfälligt får lämna lägenheten under den tid reparationen eller servicen utförs.

Om ni som hyresgäst visar någon form av symptom på sjukdom kommer vi att boka en ny tid med er för reparation längre fram. Om man ljuger för vår personal på frågan om ni har symptom av något slag, stort som litet, kan en polisanmälan komma att göras. I övrigt bedömer vår personal om det anses säkert att göra åtgärder i er lägenhet. Med andra ord så har vår personal det sista ordet om ni ska få hjälp vid ickeakuta åtgärder vid tillfället ni bestämt.

 

Vi ber er alltså, för allas skull, att respektera avstånd till vår personal samt våra regler. På så sätt kommer vi att kunna hjälpa er på ett bra sätt, även om det kanske tar lite längre tid än vanligt.

Kommentarer är stängda.