God Jul och gott slut!

2020 har inte varit som andra år, milt sagt. För vem kunde tro det vi vet idag förra julhelgen? Jag såg det inte komma och jag tvivlar på att någon annan också gjorde det.

Jag kan dock summera det här året med ett stort TACK till alla våra fantastiska hyresgäster för att ni är förstående för situationen som vi nu är mitt uppe i. Vi har lyckats hålla Covid-19 borta från våra hantverkare och medhjälpare, mycket pga att ni som hyresgäster faktiskt har tagit ett mycket bra ansvar avseende avstånd och visat  ärlighet mot oss om ni haft olika symptom. På det här sättet har vi från vår sida lyckats att hålla igång vår verksamhet på ett bra sätt för att alla skall få en så bra service som vi överhuvud taget kan ge till er alla.

Tro mig när jag säger att vi också är urbota less på det här. God och snabb service är nått vi alltid velat ge våra hyresgäster och vill så fortfarande och det kommer även vara ett mantra för oss även i framtiden. Därför hoppas jag att vi tillsammans skall hjälpas åt att stå ut ett litet tag till tills det här är över, även om det kommer att dröja flera månader innan vi kan lätta upp dom restriktioner som både vi och hela samhället nu har.

Med det här vill jag hälsa alla att vi kommer hjälpa till med alla era fel som ni anmäler till oss och vi kommer göra det så fort vi bara är kapabla till, men jag ber att ha tålamod. Vi kan fortfarande inte gå in till er med rådande smittoläge i samhället för att laga små och enkla fel. Vänligen följ våra instruktioner när våra hantverkare dyker upp och snälla snälla snälla, följ myndigheternas rekommendationer.

Jag vill också passa på att påminna er om våra äldre i samhället och i våra fastigheter. Jag har möts av flera positiva berättelser från hyresgäster som tagit mycket fina initiativför denna grupp av hyresgäster. Många äldre är mycket ensamma och har inte samma sociala nätverk som en yngre som behärskar både sociala medier, kan vara på jobbet, ha en sambo, ett husdjur eller visst umgänge med vänner. En del äldre hyresgäster har tyvärr hört av sig till oss pga ensamhet för att man vill ha någon att prata med för en stund bara för att höra en röst. Denna grupp får vi inte glömma bort, så vet du med dig att du har en äldre granne så tveka inte att fråga denne om denne behöver hjälp med att kanske handla lite, växla några ord med på gården, eller liknande. Men tänk på avstånden då denna gruppen hyresgäster många gånger kan vara sköra på fler än ett sätt just nu.

Ta hand om er alla så ses vi på det nya året

Kommentarer är stängda.