Konstruktiv kritik

Vem har ringt sa du?

Ärligt talat, ska man klaga så klaga på ett konstruktivt sätt. Jag vet vem det är som har skrivit det här. Skärpning om jag får be

Jag tog mig friheten att sensurera lite

 

Namn: Trött på er
Telefon: 666-666 666
E-post: spelar@ingen.roll
Meddelande: Det är väldigt många som funderar på vad ni menar med dessa ”HUND PROBLEM” som ni satt upp på Kavaljersstigen.Vi är många som utnyttjar gårdens gräsmattor och lekpark.
Och har inte sett en ända hundbajs, och då sitter vi väldigt väldigt ofta ute
Har inte störts av några hundar men katter däremot som har bajsat och kissat precis överallt.
Luktar så starkt med katt bajs i och runt sandlådan, men det är inte något problem??

Sen att det bor en del sjuka kä****gar som har problem med varandra och ska smutskasta bara för att få varandra vräkta…. SÅ J***A PINSAMT att ni suger in er det och tror att en liten hund på 1,5kg ska vara ett problem på gården!!
Jag själv såg och hörde den här incidenten, och det är den kä*****en som ringt er som är problemet inte hunden eller ägaren till den.
Ryck upp er för f*n… Ta kontroll över underhållet på gården som sköts så in i h****e dåligt, klarar man inte av att hålla fler gårdar snygga så har man tagit för mycket på sig att göra eller är för få som jobbar… JAG VILL SE ATT NI LÄMNAR MEDDELANDEN OM KATTERNA SOM PISSAR OCH BAJSAR om ni ska tramsa runt med ”lösa hundar problem” och hota med vräkningar mm.

J***a dagis nivå på er…

Kommentarer är stängda.