Med anledning av Corona

Från och med onsdag morgon stänger vi ner den tekniska förvaltningen av våra fastigheter så länge det inte är absolut akuta ärenden. Det betyder att du inte kan räkna med att få hjälp med fel i din bostad av icke akut karaktär. Vi följer media och vi väljer att göra allt vad vi kan för att minska kontakten mellan våra hyresgäster och oss som arbetar både för hyresgästernas skull men också för våran.

Byten är också någonting som stoppas tills vidare. Har du ett lägenhetsbyte på gång så kommer vi alltså inte att arbeta med det under tiden som vi har dessa restriktioner.

Dom hyresgäster som av har skickat in uppsägningar så jobbar vi för tillfället med att hjälpa er så långt det går med besiktningar etc så ni inte hamnar i ett läge där ni måste betala dubbla hyror etc.

 

Vidare vill jag uppmana er hyresgäster att vara lyhörda på ny information från myndigheterna samt att man hjälper eventuellt sjuka grannar med tex inköp av livsmedel. Tänk då på att lämna påsarna vid lägenhetsdörren och undvik kontakt med den insjuknande hyresgästen vid ett sånt läge.

Kommentarer är stängda.