Nya rutiner med anledning av Coronaviruset

Med anledning av det Coronavirus som nu sprids runt om i världen har vi beslutat att ta det säkra före det osäkra och införa vissa försiktighetsåtgärder.

Det nya coronaviruset klassas nu som allmänfarlig sjukdom vilket gör att vi behöver skydda både våra medarbetare, hyresgäster och samhället i stort.

Från och med Onsdagen den 10 mars 2020 inför Byggmästare Evert Edslöv besöksrestriktioner för våra medarbetare på fältet samt på vårat kontor.

Det innebär att du som extern besökare eller hyresgäst som skall få besök av oss behöver bekräfta att du inte har varit utomlands eller träffat någon person med sjukdomssymptom under de senaste 14 dagarna.  Du får heller inte själv ha eller ha haft sjukdomssymptom inom denna tid. Hyresgäster med icke akuta problem som själv är sjuka eller varit i kontakt med sjuka kommer att få vänta tills man inte uppvisat symptom på sju dagar eller att tidsfristen från det du träffat en sjuk person/varit utomlands löpt ut.

 

Tänk på att det kan vara olagligt att ljuga på denna fråga samt att smittspridning av Coronaviruset är förbjuden enligt lag.

Kommentarer är stängda.