Viktigt om Felanmälningar

Vi vill passa på att påminna våra hyresgäster att felanmälningar endast skall komma in på två sätt. Antingen via hemsidan (Felanmälningar kan skickas in dygnet runt) eller via telefon (08-361257 mellan kl 9-11 (Vardagar)). Dessa två sätt är dom ända man SKALL använda sig av.

 

-Men varför kan jag inte ringa till fastighetsskötaren direkt?

Anledningarna är mycket enkla. Vi har flera fastighetsskötare och för att kunna effektivisera arbetet både för fastighetsskötaren och för er att få hjälp så behöver alla våra fastighetsskötare ta del av informationen. Detta sker om man felamäler på hemsidan eller ringer. Dessutom så får vi på kontoret del i vad som sker på fältet och kan hålla bättre koll på tex återkomna fel. Man är dessutom säker på att saker man skickar in finns kvar i form av ett mejl varpå en arbetslista enkelt kan skapas. Ringer man till en fastighetsskötare så kan denne vara för tillfället mycket stressad i ett arbete varpå det felanmälda lätt kan glömmas bort vilket skett vid flertalet tillfällen. Sätt dig själv in i situationen att du som läser detta jobbar med nått som kräver koncentration varpå telefonen ringer konstant, ingen frestande arbetssituation va? Lägg också till att man ska vara trevlig mot kunden man jobbar åt samtidigt som telefonen ringer konstant.

En fastighet kan dessutom bli sjuk vilket nu har skett. Vi vet inte när denne återkommer till jobbet då han i skrivande stund ligger på sjukhus. Ringer ni hans mobil så kommer ni således inte fram. Jag (Micke) har ofta fått irriterande samtal till kontoren där hyresgästen argt påpekar att fastighetsskötaren get tusan i att komma och lagat det som varit fel varpå jag fått förklara det ovanstående.

Felanmälningar som skickas via vår hemsida kommer direkt till fastighetsskötarnas telefoner. Fastighetsskötaren kan alltså ta fram det och bläddra igenom allt när han sätter sig i bilen igen efter att ha besökt en hyresgäst. Just för tillfället har arbetssituationen för vissa av våra fastighetsskötare blivit snudd på ohållbar.

 

Så gör oss alla (inklusive er själva) en stor tjänst. Mejla in ert fel via hemsidan om ni har tillgång till dator/smartphone när ni vill eller ring på vardagar mellan 9-11 på tel 08-361257. Är läget akut så ringer man jourfirman på 08-6577720

 

Väl mött!

Kommentarer är stängda.